Прес-центр13 лютого 2018, 11:02

12 лютого до Станиці Луганської з робочим візитом завітала перший заступник голови Верховної Ради України, уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко

Вчора до Станиці Луганської з робочим візитом завітала перший заступник голови Верховної Ради України, уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко, заступник Голови Комітету ВРУ з питань євроінтеграції Марія Іонова, заступник Міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, заступник керівника Головного департаменту зовнішньої політики та євроінтеграції АПУ Марина Михайленко та Надзвичайний і Повноважний Посл Іспанії в Україні Сільвія Кортес Мартін. У супроводі голови Луганської облдержадміністрації Юрія Гарбуза та голови Станично-Луганської райдержадміністрації Юрія Золкіна вони відвідали КПВВ “Станиця Луганська” де ознайомились з роботою КПВВ. Ірина Геращенко поспілкувалась з особовим складом підрозділів ЗСУ, прикордонної служби, поліції, фіскальної служби.
Особливу увагу Ірина Геращенко приділила спілкуванню з громадянами, які перетинали лінію розмежування. Вона поцікавилась умовами перетину, зручністю перебування на КПВВ, як звичайних громадян, так і літніх громадян, і громадян з особливими потребами. Також Ірина Геращенко оглянула пункт обігріву облаштований Міжнародним комітетом Червоного Хреста, де працівники пункту обігріву пригостили делегацію гарячим чаєм.