16 березня 2018, 09:03

15 березня 2018 року відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації

В заході прийняли участь голова райдержадміністрації Юрій Золкін, голова районної ради Віктор Мягкий.

Голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради Олександр Левенець, відкриваючи засідання, розповів про роботу ініціативної групи. Він зазначив, що було проведено 3 засідання ініціативної групи, на офіційній веб-сторінці райдержадміністрації оприлюднено підготовлене ініціативною групою повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи, електронну адресу та номер телефону відповідального, організовано прийом заяв щодо участі в установчих зборах.

Членами ініціативної групи було здійснено розгляд заяв від представників інститутів громадянського суспільства поданих для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації, які надходили до 16 лютого 2018 року. Зокрема, до ініціативної групи надійшло 12 заяв від інститутів громадянського суспільства.

Визначено кількісний склад нової громадської ради при райдержадміністрації. Учасники установчих зборів одноголосно проголосували за те, щоб до нового складу громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації увійшли всі 12 представників інститутів громадянського суспільства, які надали відповідні пакети документів для участі в установчих зборах.

Результати голосування запротокольовано робочими органами установчих зборів, на підставі чого підготовлено розпорядження голови райдержадміністрації щодо затвердження складу громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації. Розпорядження буде оприлюднено на офіційній веб-сторінці райдержадміністрації та в районній газеті «Время» в термін згідно чинного законодавства.

Голову та секретаря громадської ради буде обрано на першому засіданні громадської ради. Також будуть затверджені Регламент та Положення громадської ради, обговорять пропозиції щодо плану роботи на рік.