Прес-центр20 грудня 2017, 08:12

19 грудня, в День Святого Миколая, на центральній площі Станиці Луганської відбулось урочисте запалення новорічної ялинки, на яке завітали і дорослі, і малі

На святі були присутні голова Станично-Луганської районної державної адміністрації Юрій Золкін, голова районної ради Віктор Мягкий, в.о. голови селищної ради Зінаїда Гавриш, які привітали всіх з Новорічно-Різдвяними святами та побажали всім миру, добра та здійснення всіх задумів та мрій.
До вітань долучились також Дід Мороз, Снігуронька та юні вихованці РЦДЮТ «Світанок». Вони радісно привітали учасників заходу і запросили дітлахів, коли ялинка засяяла святковими вогнями, завести святковий хоровод. Працівниками районного будинку культури була підготовлена цікава концертна програма, в якій взяли участь солісти дитячих ансамблів «Золотое время» та «Черевички».
По завершенні концертної програми на дітей чекали цікаві конкурси від волонтерів «SOS Дитячі містечка » та солодка вата.
Відкриття районної новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть в районі до свята Нового Року та Різдва Христова.