19 лютого 2018, 15:02

19 лютого 2018 року в райдержадміністрації відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування нового складу громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації

Вів засідання голова ініціативної групи Олександр Левенець. На порядку денному питання: про проект Регламенту установчих зборів з формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації; про проект порядку денного установчих зборів з формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації; про склад робочих органів установчих зборів з формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації; про затвердження списку учасників установчих зборів, кандидатур до нового складу громадської ради при райдержадміністрації; про кількісний склад громадської ради при райдержадміністрації.

Так, проінформовано, що до ініціативної групи надійшли 11 пакетів документів від інститутів громадянського суспільства, які відповідають вимогам Типового положення про громадську раду. Один пакет документів не відповідає вимогам. Підготований лист до ГО щодо усунення недоліків згідно Типового положення про громадську раду. Сформовано список учасників установчих зборів, кандидатур до нового складу громадської ради при райдержадміністрації в кількості 13 осіб (два з усуненням недоліків).

За підсумками засідання підготовлені пропозиції та проекти відповідних документів на установчі збори, які будуть поставлені на голосування як узгоджені ініціативною групою.