Прес-центр21 травня 2018, 12:05

19 травня 2018 року команда Станично-Луганського району прийняла участь у ІІ етапі змагань Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які пройшли в м. Старобільськ

У змаганнях з настільного тенісу район представляли Ганна Землянухіна - головний спеціаліст управління фінансів Станично-Луганської РДА та Валерій Бабічев –начальник управління агропромислового розвитку РДА. Ганна Землянухіна зайняла 2 місце. За підсумками змагань з настільного тенісу спортсмени посіли 3 командне місце.

У змаганнях з шахів за честь району боролися Лариса Філатова - завідуючий сектору з питань внутрішньої політики апарату РДА та Ігінов Олександр - начальник відділу комунального майна районної ради. Ігінов Олександр посів 2 друге місце, Лариса Філатова – 3 місце, командне - 3 місце.

У змаганнях з волейболу наші спортсмени посіли третє місце. Члени команди- Максим Миронов, Олександр Водолага, Тарас Коваленко, Олена Стєхіна, Андрій Бідлюченко, Ірина Копанайко, Світлана Пономарьова.

У змаганнях з шашок район представляли Олексій Гавриш – керівник апарату райдержадміністрації та Наталія Єрошенко – головний спеціаліст відділу освіти.

У загальнокомандному заліку команда Станично-Луганського району посіла третє місце та буде представляти район у фіналі Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, який відбудеться 9-10 червня у м. Кремінна.

Пишаємось нашими спортсменами та бажаємо їм здоров’я та спортивних успіхів.