Прес-центр21 грудня 2017, 18:12

20 грудня до Станиці Луганської завітали гості

 Делегація з Дубенщини, на чолі з головою Дубенської райдержадміністрації Рівненської області Юрієм Парфенюком відвідала Станично-Луганський район. Метою візиту було підписання Угоди про співпрацю між Станично-Луганською райдержадміністрацією та Дубенською райдержадміністраціїв рамках Меморандуму про співпрацю між Рівненської ОДА та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією. Угода передбачає співпрацю у вирішенні питань соціально-економічного, науково-технічного та гуманітарно-культурного розвитку адміністративних територій, сприяння встановленню та налагодженню зв’язків між місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, науковими установами та організаціями, закладами охорони здоров’я і навчальними закладами.

Під час візиту голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк та голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін відвідали Кіндрашівську ЗОШ І-ІІІ ступенів де подарували діточкам початкових класів, до Дня Святого Миколая, подарунки від Дубенської районної громади.

І вже, рамках Угоди про співпрацю, голова Дубенської райдержадміністрації Юрій Парфенюк, запросив 10 дітей зі Станично-Луганського району відвідати Дубенщину на різдвяні свята.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1922370834744370&id=1574212549560202