Прес-центр22 червня 2018, 12:06

22 червня 1941 року розпочався найкривавіший період в історії Другої світової війни

Шановні мешканці та гості Станично-Луганського району! 
Дорогі наші ветерани!

Сьогодні - день національної скорботи, бо ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту.
22 червня 1941 року розпочався найкривавіший період в історії Другої світової війни. Ця війна завдала нашому народові страшних та непоправних втрат - забрала життя мільйонів українців, частково або повністю зруйнувала багато міст і сіл.
Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас. Вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ми глибоко переконані, що ні ми, ні наші діти ніколи не забудемо про жертви Українського народу, який зробив неоціненний внесок у розгром нацизму, як державної машини і як ідеології. Бо в роки Другої світової війни тільки на східному фронті воювали понад 7 мільйонів українців. Кожен другий з них поліг заради майбутнього людства.
Вічна слава і вічна пошана кожному, хто ціною життя відстояв право на свободу і незалежність нашої держави. Будемо сильними духом, як вони! Адже сьогодні Україна знову втрачає своїх синів та дочок, які вже у 21 – столітті захищають вибір своєї країни.
Ми виграли тоді. Тому переможемо і зараз!
Вічна і світла пам’ять всім загиблим оборонцям рідної землі, вічна пам'ять всім жертвам війни.
Бажаємо всім нам миру, єдності, сили та стійкості!
Слава Україні!

Голова райдержадміністрації Юрій ЗОЛКІН

Голова районної ради Віктор МЯГКИЙ