Прес-центр25 вересня 2018, 14:09

24 вересня голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін зустрівся з головою Дубровицької райдержадміністрації Рівненської області Миколою Петрушко

Відвідання Станиці Луганської відбулось за ініціативи Миколи Петрушко та за сприяння групи ЦВС у Станиці Луганській. Результатом дружньої зустрічі голів райдержадміністрацій стала домовленість про організацію співпраці між освітянами, організацію відпочинку діточок Станично-Луганського району у Рівненській області, проведення спільних культурних заходів та підписання Угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Дубровицькою районною державною адміністрацією Рівненської області та Станично-Луганською районною державною адміністрацією Луганської області.

Микола Петрушко приїхав до Станиці не з пустими руками, а ще й привіз 2,5 т. гуманітарної допомоги (продукти харчування, засоби особистої гігієни, миючі засоби, канцелярське приладдя та іграшки) для дитячих будинків Станично-Луганського району.

Від імені мешканців району, щиро дякуємо Рівненщині та особисто Миколі Петрушко, за підтримку Станично-Луганського району та сподіваємося на плідну співпрацю!