Прес-центр3 cічня 2018, 12:01

2 січня 2018 року справжнє свято української пісні для мешканців та гостей Станиці Луганської влаштували львівські співачки Наталія Ядута та Вікторія Онищук, учасниці дуету «Любисток»

Глядачі навіть не помітили, як минули майже дві години. Всі присутні дуже емоційно сприймали кожен музичний твір. Першими у концерті прозвучали найяскравіші українські колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Нова радість стала», «На дворі Різдво» та інші. Приємним сюрпризом для всіх стало виконання пісень Вікторією Онищук під супровід бандури. В ході свого виступу вона розповіла багато цікавого про свій музичний інструменті. Чудовий голос і звук бандури, що звучали в цей день в білій залі будинку культури, надовго залишаться в пам'яті глядачів. 
На завершення дійства керівник апарату Станично-Лугаанської РДА Олексій Гавриш та майор Вадим Слюсарчук подякували артисткам за приємні емоції, а вдячні глядачі нагородили їх гучними оплесками.
Дует «Любисток», у свою чергу, радів, що їм вдалося подарувати незабутні емоції та справжні хвилини щастя. Заключним акордом культурної зустрічі стала фотосессія з артистками.