Прес-центр6 грудня 2017, 08:12

5 грудня 2017 року в Станиці Луганській відбулися урочистості до Дня Збройних сил України, та Міжнародного Дня волонтера

Захід почався з Гімну України та хвилини мовчання за загиблими героями, які віддали життя за цілісність та незалежність нашої країни.
З привітальними словами до військових та волонтерів звернулись голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін та голова районної ради Віктор Мягкий. Під час урочистостей військові та волонтери отримали нагороди, грамоти та подяки. За поданням командування частини, що дислокується в Станично-Луганському районі, голова райдержадміністрації подарував декільком військовим сувенірні запальнички та писанки виготовлені для військових особисто видатною писанкаркою, заслуженим майстром народної творчості України, Народним майстром Луганщини, членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України, авторкою книги «Писанкова абетка» - Тетяною Коновал.
Трьом військовослужбовцям частини, що дислокується в Станично-Луганському районі, голова райдержадміністрації вручив особливі гітари, дизайн яких розроблено творчим волонтерським об’єднанням «Арт-десант», а виготовлені, на замовлення, Львівською музи́чною фабрикою «Трембіта».
Майор Вадим Слюсарчук та капелан-психолог організації «Капеланське служіння війську» Олександра Андріяшина, також приєдналися до привітань. Нагородили медалями, грамотами та подяками військових і волонтерів.
В залі були присутні учасники АТО, військовослужбовці, співробітники районного відділу поліції, прикордонники, офіцери групи цивільно-військового співробітництва, представники трудових колективів та громадськості.
Юні вихованці центру дитячої та юнацької творчості «Світанок», солісти ансамблів КЗ «Станично-Луганського РБК та Кіндрашівського БК подарували всім присутнім святковий концерт.