Прес-центр8 грудня 2017, 11:12

7 грудня 2017 року в Станично-Луганській райдержадміністрації відбулися загальні збори працівників

На зборах трудовий колектив розглянув три питання:

1. Про вибори представників трудового колективу для представлення та відстоювання прав та інтересів трудового колективу;

2. Про вибори представників трудового колективу для включення до складу робочої комісії для ведення колективних переговорів та підготовки проекту колективного договору;

3. Про вибори членів комісії із загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.

З інформацією з питань порядку денного виступили Гавриш О.М., керівник апарату РДА та Букіна І.І., начальник відділу управління персоналом апарату РДА.

За результатами обговорення прийняті рішення про обрання трьох представників для представлення та відстоювання прав та інтересів трудового колективу, трьох представників до складу робочої комісії для ведення колективних переговорів та підготовки проекту колективного договору, та дообрано одного представника комісії із загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.