Прес-центр8 листопада 2017, 11:11

7 листопада делегація Станично-Луганського району прийняла участь в обласному урочистому заході до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Всіх гостей зустрічала виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, де свої роботи представили Таранова Неля (вироби з міді) та керівник студії «Домовьонок» Кіндрашівського Будинку культури Ніна Твердохліб .
Під час заходу відбулися нагородження переможців обласного огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина – світанок України». Станично-Луганський район отримав Диплом ІІІ ступеню за вагомий внесок у розвитку української культурної самобутності, відродження національної самосвідомості, підтримку та розвиток різножанрового мистецтва Луганщини та Подарунковий Сертифікат.
Також Подяками управління культури, національностей та релігії Луганської облдержадміністрації, відзначено начальника відділу культури Станично-Луганської райдержадміністрації Ольгу Скотаренко та провідного спеціаліста Світлану Муцеву.
По завершені офіційної частини на присутніх чекав Гала-концерт обласного огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина – світанок України», який розпочався з виступу народного вокального ансамблю «Слов’янський луг» КЗ «Станично-Луганський РБК» (керівник Олена Борщовська). Глядачі, які прийшли на концерт, змогли насолодитися піснями та танцями у виконанні кращих творчих колективів й солістів області, помилуватись надзвичайно гарними костюмами та покидали залу у піднесеному настрої.