Прес-центр20 вересня 2019, 08:09

Данська Рада у справах біженців розпочинає конкурс на грантову підтримку бізнесу з Луганської та Донецької областей

Данська рада у справах біженців (DRC) розробляє нову грантову програму, мета якої є поліпшення умов життя місцевого уразливого населення, шляхом збільшення їх доходів.

Такими бізнес-партнерами можуть бути приватні підприємства  будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, а також комунальні підприємства місцевих органів влади.

Партнерство здійснюватиметься за принципом співфінансування як DRC, так і бізнес-партнером.

Основні умови програми:

- підвищення доходів місцевого населення на певній цільовій території в Луганській або Донецькій областях;

- залучення місцевого уразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, які постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин даного бізнес-проєкту. При цьому створення нових офіційних робочих місць не є обов'язковою умовою програми;

- проєкт повинен бути прибутковим для бізнес-партнера;

- передбачувана сума грантової підтримки від 10000 до 100000 доларів США;

- інвестиція з боку бізнес-партнера в розмірі до 50 % від загальної вартості проєкту, у фінансовій або нефінансовій формі.

Для участі в конкурсі бажаючі повинні подати заявку за посиланням: https://forms.gle/pf1wjt3zTQNMFMxdA

Кінцевий термін подання заявок: 30 жовтня 2019 року.

Більш детальну інформацію можна отримати у контактних осіб за телефонами: + 38-093-073-53-73 (Ольга), + 38-093-076-03-07 (Анна).

Слід зазначити, що наразі програма знаходиться в стадії розробки і подальшого подання донорським організаціям на розгляд. Умови програми є гнучкими і можуть змінюватися, у тому числі і в напрямах, запропонованих в отриманих заявках.