Прес-центр9 лютого 2018, 15:02

Дев’ятого лютого в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання редакційної колегії комунального підприємства «Редакція газети «Время» Станично-Луганського району»

Присутні були члени редакційної колегії, представники трудового колективу, запрошені гості: голова Станично-Луганської районної державної адміністрації Юрій Золкін, голова Станично-Луганської районної ради Віктор Мягкий, заступник голови райдержадміністрації Юрій Гриценко.

Головувала на засіданні редакційної колегії головний редактор комунального підприємства «Редакція газети «Время» Станично-Луганського району» Пономарьова Олена Миколаївна.

На порядку денному розглянуто наступні питання: про оновлений склад редакційної колегії; про обрання голови редакційної колегії на період 2018-2020 рр.; про затвердження списку кандидатів позаштатних кореспондентів на 2018 рік комунального підприємства «Редакція газети «Время» Станично-Луганського району»; про затвердження тематичного плану газети «Время» 2018 рік; перспективи розвитку підприємства.

Членами редакційної колегії затверджено новий склад редакційної колегії:

1. Домащенко Тетяна Вікторівна

2. Єрошенко Наталя Іванівна

3. Жданов Олексій Сергійович

4. Іванов Валерій Борисович

5. Костильов Олексій Ілліч

6. Левенець Олександр Миколайович

7. Миронов Максим Юрійович

8. Онищенко Ірина Юріївна

9. Пономарьова Олена Миколаївна

10. Пономарьова Тетяна Миколаївна

11. Соколов В’ячеслав Борисович

12. Шевченко Михайло Вікторович

13. Филатова Лариса Олексіївна

14. Ясинчак Микола Миколайович

15. Апальков Юрій Олексійович

З їх числа обрано головою редакційної колегії Максима Миронова, заступником – Олену Пономарьову; секретарем – Філатову Ларису Олексіївну.

Інших кандидатур висунуто не було.

Далі за порядком денним слухали Олену Пономарьову, яка запропонувала розглянути заяви кандидатів на позаштатних кореспондентів газети «Время» на 2018 рік та надати їм повноваження представляти газету «Время» на заходах, які будуть проводитися на території Станично-Луганського району, Луганській області та Всеукраїнських форумах у 2018 році. Вона також зауважила, що робота позаштатних кореспондентів відбувається на добровольчих засадах та безкоштовно.

Далі обговорили та затвердили тематичний план газети «Время». Його презентувала головний редактор Олена Пономарьова.

Свої зауваження висловив голова райдержадміністрації Юрій Золкін. Його підтримали члени редакційної колегії.