Прес-центр29 серпня 2018, 13:08

До Дня незалежності України Громадська організація "Луганська територіальна організація ВФСТ "Колос" в м. Старобільськ провела 1-й обласний фестиваль "Краще спортивне село Луганщини-2018"

25.09.2018 року Громадська організація "Луганська територіальна організація ВФСТ "Колос" в м. Старобільськ провела 1-й обласний фестиваль "Краще спортивне село Луганщини-2018" кращі села області представляли свої райони у обласних змаганнях.

Команди змагались з видів спорту-шашки, шахи, теніс настільний, гирьового спорту, міні-футбол, волейбол (чоловіки), перетягування канату. У результаті перемогу здобуло с. Риб'янцеве Новопсковського району, 2-ге м. с. Петропавлівка, 3-тє м. с. Чмирівка Старобільського р-ну.

За результатами змагань Луганську область на Всеукраїнських змаганнях у смт. Ворохта Івано-Франківської області представлятиме дружня команда с. Риб'янцеве.

Всі спортсмени переможці і призери отримали свої нагороди, а команди у загальнокомандному заліку отримали Кубки та дипломи відповідних ступеней обласного товариства "Колос"

Президія Луганської облорганізації "Колос" висловлює подяку Старобільському відділу молоді і спорту, обласной федерації гирьового спорту, обласной федерації волейболу за допомогу у проведенні обласних змагань.

В період з 11.08.2018 р. по 26.08.2018 року у Станично-Луганському, Кремінському, Марківському, Новопсковському, Білокуракинському районах відбулися районні сільські спортивні ігри за участю ОТГ та сільських і селищних рад присвячених Дню незалежності України та з нагоди 68 річниці утворення ВФСТ "Колос" загальною кількістю - 800 учасників, на цих змаганнях райони відібрали найсильніших спортсменів для участі у обласних літніх ССІ, які відбудуться в смт. Мілове 15.09.2018 року.