Прес-центр29 квітня 2018, 20:04

До Станиці Луганської з робочим візитом завітала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз

Вона відвідала Управління казначейства у Станично-Луганському районі де зустрілась з працівниками Управління та обговорила важливі питання взаємодії казначейства з розпорядниками бюджетних коштів і використання нового програмного забезпечення. А ще, Тетяна Слюз привезла Станично-Луганським казначеям багато саджанців троянд і чорнобривці, які вони сумісно посадили у дворі Управління, для створення краси та затишку у майбутньому.

Також, під час візиту голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз зустрілась з головою Станично-Луганської райдержадміністрації Юрієм Золкіним. Вони обговорили питання взаємодії Державної казначейської служби України з бюджетними організаціями району та домовились і в подальшому плідно співпрацювати.

Далі Тетяна Слюз, Юрій Золкін і Наталя Журбенко вшанували пам’ять загиблих воїнів, які віддали свої життя захищаючи Станицю Луганську.

Відвідуючи військових, які боронять Станично-Луганський район від агресора, Тетяна Слюз поспілкувалась з командуванням бригади, розповіла про переваги нового програмного забезпечення, яке значно полегшить роботу бригади, як юридичної особи, з Державною казначейською службою України. Тетяна Слюз поцікавилась у особового складу чи вчасно вони отримують зарплатню та інші виплати. На завершення військові отримали від казначеїв всієї України солодощі.