Прес-центр17 вересня 2020, 14:09

Голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін привітав рятувальників Станично-Луганської 24 державної пожежно-рятувальної частини

Юрій Золкін особисто привітав рятувальників з їх професійним святом — Днем рятівника. Він щиро подякував мужнім бійцям за їх нелегку роботу, за врятовані життя громадян, за врятоване майно, врожаї на полях, ліси. Цього святкового дня побажав усім міцного здоров'я, всіляких гараздів та більше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.
Самим найкращім та гідним рятувальникам голова райдержадміністрації вручив почесні грамоти від імені районної державної адміністрації та районної ради.
А головним подарунком для рятувальників стали дві плаваючи мотопомпи PH-POSEIDON 1 BS, які за рішенням та дорученням районних депутатів були придбані за кошти районного бюджету, а головою райдержадміністрації Юрієм Золкіним передані у використання рятувальникам. Тепер завдяки таким мотопомпам, можна буде не тільки швидко заправляти пожежні автомобілі під час гасіння пожеж, але і заправляти з будь-яких водойм. І все ці придбання можливі лише завдяки сумлінним платникам податків, які наповнюють районний бюджет.