Прес-центр20 червня 2018, 08:06

Хто хоче – шукає можливості, а хто не хоче – шукає виправдання!

Директор стадіону “Нива”, Сергій Кузнецов, відноситься до першої категорії людей. На час призначення його директором на початку 2015 року, стадіон мав жахливий стан. В наслідок обстрілу Станиці Луганської російсько-терористичними військами, на території стадіону було дев’ять величезних вирв від великокаліберних снарядів, дах будівлі стадіону зірвано, пошкоджено фасад будівлі, уламками снарядів пошкоджено трибуни. А в наслідок захоплення Станиці Луганської терористами улітку 2014 року, на стадіоні майже нічого не залишилось з обладнання та інвентарю.
Пройшло три роки і завдяки ініціативі та наполегливості Сергія Кузнецова, стадіон не впізнати. Багато було зроблено за бюджетні кошти: відремонтовано дах та фасад будівлі стадіону, повністю замінено електричну проводку, встановлено нову систему опалення, замінено підлогу у спортивній залі, придбано нове обладнання та інвентар.
Не менш зроблено і власними силами працівників стадіону, не використовуючи бюджетні кошти.
По-перше, це відновлення футбольного поля. Власноруч засипали вирви. Відновили трав’яне покриття, внесли добрива, Дбайливе ставлення до поля швидко дало результати. За словами спортивних гостей Станиці, футбольне полу стадіону “Нива”, зараз є одним з найкращих футбольних полів у Луганській області.
По-друге, збудовано зручну систему поливу футбольного поля.
По-третє, відремонтовано кімнату для розміщення волонтерської організації та офісу міжнародної гуманітарної місії.
Далі. З підручних матеріалів збудовано димохід для твердо-паливного котла. З вторинних матеріалів облаштовано місце зберігання твердого палива. Відремонтована старе обладнання. Облаштовано тир для спортивних змагань. Встановлено освітлення автомобільної стоянки біля стадіону.
Але і цього колективу стадіону замало. На минулому тижні вони відремонтували огорожу трибун, яка була пошкоджена в наслідок стихійного лиха ще у 2013 році.
А на цьому тижні вони розпочали облаштування майданчика для пляжного волейболу на території стадіону, виклично з підручних вторинних матеріалів і будь якої сторонньої допомоги.
Дуже добре, коли, як кажуть людина на своїм місці.

Сподіваємось Станично-Луганська районна рада гідно оцінить директора стадіону, як керівника, та віддячить йому ДОБРОЮ ПРЕМІЄЮ.