Прес-центр8 листопада 2019, 09:11

Інформація про проведення заходів з протидії нелегальній міграції

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, у період з 08 жовтня по 19 листопада 2019 року на території Луганської області, Управлінням ДМС у Луганській області спільно з територіальними органами, підрозділами Національної поліції України, органами охорони державного кордону прикордонної служби України, за участі територіальних органів СБУ та Державної служби України з питань праці, проводяться цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Основною метою операції є запобігання та протидія нелегальної міграції, а також перевірка дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених законом правил перебування в Україні.

Звертаємо увагу мешканців Станично-Луганського району щодо дотримання вимог міграційного законодавства України та у разі наявності відомостей щодо іноземців та осіб без громадянства, які порушують правила перебування в Україні, надавати інформацію до Станично-Луганського РВ УДМС України в Луганській області за адресою: Луганська область, смт. Станиця Луганська, вул. Барбашова, буд.38 або за номером телефону (06472)2-10-10

 

Станично- Луганський РВ УДМС

України в Луганській області