Прес-центр28 cічня 2020, 10:01

Конкурсні відбори інвестпрограм та проектів регіонального розвитку на 2021 рік відбуватимуться на новій онлайн платформі ДФРР

Міністерство розвитку громад та територій України запустило нову онлайн платформу Державного фонду регіонального розвитку

На новій платформі обласні державні адміністрації вже можуть оголошувати конкурсні відбори проектів на 2021 рік за умови наявності затверджених Регіональних стратегій розвитку на 2021-2027 роки, планів їх реалізації, а також визначених пріоритетних технічних завдань.

Оновлена платформа передбачає, що кожен заявник матиме власний електронний кабінет, проекти та документація подаватиметься в електронному вигляді, реєстрація та оцінка проектів відбуватиметься виключно на платформі за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Програми та проекти, що реалізуються за кошти ДФРР у 2020 році, а також додаткові конкурсні відбори на цей рік залишатимуться на старій платформі.

Про те, як подавати інвестпрограми і проекти та як здійснюється відбір проектів на новій платформі можна ознайомитись ТУТ.

За інформацією Міністерства розвитку громад та території України