Прес-центр18 червня 2020, 14:06

Кращі сільські поштові відділення Луганщини отримали від Сергія Гайдая велосипеди

Очільник Луганщини виступив ініціатором та придбав ці 12 велосипедів для переможців конкурсу «Найефективніше сільське відділення поштового зв’язку Луганської дирекції АТ «Укрпошта».

Конкурс було проведено з 1 лютого по 30 квітня 2020 року. До нього долучилися сільські відділення поштового зв’язку в 12 районах області. Кращих відзначили сьогодні, 18 червня.

«Послуги, що надають поштарі, є вкрай важливими для місцевих жителів, особливо похилого віку. Я розумію актуальність і водночас труднощі роботи поштаря у сільській місцевості. Тому вирішив за власні кошти придбати 12 велосипедів», - наголосив голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай та додав, що конкурс розпочинався ще до пандемії коронавірусу, інакше усі гроші знадобилися би для придбання засобів індивідуального захисту та ін.

Під час визначення переможців, яких привітала директор Луганської дирекції АТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва, враховувалися наступні показники: передплата у кількості екземплярів, показники по торгівлі, обсяг послуги «Платежі», та показники щодо виплати пенсій та організації кінцевої доставки.

Вона висловила подяку Сергію Гайдаю за підтримку «Укрпошти».

Наприкінці урочистостей очільнику Луганщини, у свою чергу, презентували один з останніх випусків художньої поштової марки під назвою «Передова».

Серед 12 кращих відділення з наступних населених пунктів: Демино-Олександрівка та Вівчарове (Троїцький район), Тимошине та Олександропіль (Білокуракинський район), Новорозсош (Новопсковський район), Верхня Дуванка (Сватівський район), Сотенне (Станично-Луганський район), Бутове (Старобільський район), Данилівка (Біловодський район), Житлівка (Кремінський район), Нижнє (Попаснянський район), Трьохізбенка (Новоайдарський район).

Подарунки отримали начальники поштових відділень.