Прес-центр1 вересня 2017, 16:09

Луганською місцевою прокуратурою № 2 30 серпня 2017 року проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів та органів влади Станично-Луганського району

 

 30 серпня 2017 року під головуванням керівника Луганської місцевої прокуратури №2 відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів та органів влади про стан протидії злочинності та корупції за 7 місяців 2017 року.

У нараді прийняли участь керівники Станично-Луганського ВП ГУНП в області, Станично-Луганської райдержадміністрації та Станично-Луганської райради, міжрайонних відділів УЗЕ, УСБУ, ГУ ДСНС, прикордонних відділів, прикордонної комендатури смт. Біловодськ, військової комендатури смт. Станиця Луганська, Станично-Луганського відділу пробації, ДП «Станично-Луганського ДЛМГ», Станично-Луганського ОДПІ ГУ ДФС в області, а також керівники окремих військових підрозділів та Батальйону ПСПОП «Луганськ-1».

Під час наради обговорено стан протидії злочинності та корупції за 7 місяців 2017 року та відзначено, що правоохоронними органами у взаємодії з іншими органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування упродовж минулого періоду вжиті організаційні та практичні заходи щодо протидії злочинним проявам та наявні позитивні тенденції, зокрема щодо зниження загального рівня злочинності.

Також, під час координаційної наради голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін, звернув увагу на необхідність посилення контролю за продажу підакцизних товарів у торговельних точках, посилення контролю за дотриманням трудового законодавства відносно найманих працівників, посилення контролю за роботою пунктів прийому металобрухту.

За результати наради розроблено комплекс спільних заходів та прийнято відповідну постанову з метою активізації стану протидії злочинності та корупції.