Прес-центр7 травня 2018, 14:05

"Мало скласти пісню. Треба так її скласти, щоб вона жила довго і щоб з кожним днем вона здавалася нам рідніше і ближче"

73 роки минуло після закінчення війни. Все менше залишається в живих тих, хто "кував" велику Перемогу. Наступні покоління віддають належне мужності, героїзму і стійкості захисників Вітчизни, це знайшло відображення і в піснях. Ці пісні - свідки тих героїчних років та найяскравіша сторінка духовного багатства нашого народу, який зумів в грізний час смертельної небезпеки не тільки вистояти в битвах з могутнім ворогом, але і відобразити в мистецьких образах поезії і музики свої думи, надії, свій незламний оптимізм і глибоку впевненість у перемозі.
Назавжди залишаться пісні , створені в роки Другої Світової війни, прекрасним пам'ятником мужності і хоробрості людей, які врятували світ від фашизму.
С. Я. Маршак писав: "Мало скласти пісню. Треба так її скласти, щоб вона жила довго і щоб з кожним днем вона здавалася нам рідніше і ближче".
7 травня 2018 року за планом роботи заняття Університету третього віку факультету « Культурно-освітній» пройшло у читальному залі Станично-Луганської ЦРБ.
Підопічні відділення денного перебування Станично-Луганського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) взяли участь у тематичному заході "А пісні теж воювали", співали разом пісні, спілкувалися за чаєм з солодощами.