Прес-центр26 жовтня 2017, 15:10

«Ми єднаємо країну!» – Юрій Гарбуз львівським освітянам, що завітали на Луганщину у рамках акції #Змінимо_країну_разом

26 жовтня у смт Станиця Луганська відбулось засідання «круглого столу» за темою: «Педагоги Луганської та Львівської областей: єдині проблеми та спільні рішення» з освітянами обох областей у рамках реалізації проекту «Змінимо країну разом». Участь у заході взяв голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Звертаючись до гостей, очільник області наголосив: «Сьогодні ви, дорогі освітяни зі Львівщини, завітали до Станиці Луганської – «серця миру України». Ви працювали на луганській землі два тижні, ділилися досвідом, знайомилися з нашим краєм. Приємно бачити ваші радісні очі, сповнені надії та співчуття, чути позитивні відгуки про цей, вже третій етап проекту #Змінимо_країну_разом!»

Цього дня для педагогів з Львівської області влаштували екскурсію по Станиці Луганській, де вони мали змогу побачити сьогодення прифронтового населеного пункту. Також вони побували на контрольному пункті в’їзду-виїзду та поспілкувалися з жителями області.

У ході презентації проекту «Реалізація в закладах освіти Станично-Луганського району Концепції безпечної школи» Юрій Гарбуз сказав: «Ми єднаємо країну! З кожною такою поїздкою через ниточки особистих контактів зав'язується канат дружби, довіри, миру, порозуміння, який нікому і ніколи не вдасться розрубати. Слава Україні!»