Прес-центр6 листопада 2017, 16:11

Міжнародна організація з міграції розпочинає набір учасників нового проекту зі зміцнення економічного потенціалу

За підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), Міжнародна організація з міграції розпочинає набір учасників для участі у новому проекті.

Він має поліпшити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та жителів регіонів, які зазнали наслідків бойових дій та зміцнення соціально-економічної стабільності й добробуту приймаючих громад в Україні.

Завдяки грантам на самозайнятість та мікропідприємництво проект надасть змогу переселенцям і членам приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.

До участі у проекті запрошуються внутрішньо переміщені особи з Луганської, Донецької областей, а також Криму, що проживають в усіх областях України, місцеві жителі з усіх регіонів віком від 18 до 60 років.

Для участі у проекті треба заповнити анкету учасника за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#YpSj.

Термін подання анкет триватиме до 15 грудня 2017 року. Звертаємо увагу, що відбір відбувається на конкурсній основі – заповнення анкети не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники Міжнародної організації з міграції або представники виконавчого партнера МОМ для особистого інтерв’ю. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.

Додаткову інформацію щодо умов проведення відбору та участі у проекті можна отримати на веб-сторінці МОМ за посиланням: http://www.iom.org.ua та звернутися на електронну пошту iomkievcomm@iom.int, а також на гарячу лінію МОМ за телефоном 0-800-215-025.