Прес-центр25 червня 2020, 11:06

Напередодні чергової річниці Конституції України, три чарівні мешканки, нашого, Станично-Луганського району, отримали державні нагороди та обласні відзнаки.

Під час урочистостей, що відбулись в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі, указом Президента України №889/2019 від 5 грудня 2019 року, за активну громадську позицію, відзнакою Президента України “Орден княгині Ольги” ІІІ ступеня, нагороджено Наталію Журбенко. Указом Президента від 21 січня 2020 року № 18/2020 присвоєно почесне звання “Заслужений працівник культури України”  хормейстерові КЗ “Станично-Луганський РБК” Олені Борщовській. За високі професійні досягнення, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Конституції нагороджено листом подякою ЛОДА спеціаліста першої категорії Нижньотеплівської сільської ради Станично-Луганського району Олену Стахову.
Усі нагороди та відзнаки були особисто вручені заступницею голови Луганської обласної державної адміністрації Наталією Романенко.
Станично-Луганська райдержадміністрація приєднується до вітань і пишається тим, що на теренах району є такі активні, розумні, талановиті, не байдужі та сміливі жінки.