Прес-центр17 березня 2021, 13:03

Нова амбулаторія у Чмирівці відповідає всім сучасним вимогам, – Сергій Гайдай на відкритті медзакладу

Сьогодні, 17 березня, голова облдержадміністрації Сергій Гайдай взяв участь у відкритті нової амбулаторії КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», що у Чмирівці Старобільського району.

«Амбулаторія облаштована гематологічним аналізатором, апаратом ЕКГ та іншим обладнанням, яке придбано за кошти громади. Тут працюватимуть чотири лікарі, один із яких, щоправда, на півставки. Також буде організований педіатричний прийом», – розповів голові облдержадміністрації Сергію Гайдаю генеральний директор медзакладу в Чмирівці Роман Моісеєв.

Сергій Гайдай пообіцяв працівникам амбулаторії за власний кошт облаштувати у подарунок до відкриття клумбу.

«Нова будівля амбулаторії відповідає всім вимогам. В мене є дилема: не люблю пафосних заходів, але збираю церемоніальні стрічки як символ наших перемог, – сказав очільник області після урочистостей. – Упевнений, ми крокуємо вірним шляхом децентралізації і докладемо максимум зусиль, щоб все у нас вийшло».

Сергій Гайдай, спілкуючись із медперсоналом, зазначив, що всі зауваження і побажання будуть враховані, а недоробки усунені.

Слід зазначити, що КНП «ЦПМСД Чмирівської сільської ради» надає послуги мешканцям Чмирівки, Запорізького та жителям інших населених пунктів, які уклали договори на обслуговування з лікарями закладу. Окрім лікарів там працюють шість медсестер та три молодші медичні сестри.