Прес-центр2 cічня 2018, 17:01

НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ МЕДИКІВ СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОГО РАЙОНУ.

Придбано санітарний автомобіль «Сітроен Джампер» для районного територіального медичного об'єднання.
Тривалий час в центральній районній лікарні Станично-Луганського РТМО не було спеціалізованого транспортного засобу для перевезення лежачих хворих в інші (обласні) лікувальні установи на консультацію або госпіталізацію. Доводилося відволікати машини «швидкої допомоги» від виконання своїх прямих обов'язків.
А після того, як на нашу землю прийшла війна, це становище ще погіршилось. Позначилась і велика відстань до сусідніх районних центрів, велика відстань до обласного центра, відсутність деяких фахівців, змусила додатково перевозити хворих.
І, ось, у 2017 році Луганська обласна державна адміністрація виділила 500 000 гривень для придбання санітарного автомобіля для Станично-Луганського РТМО. Оскільки для придбання сучасного санітарного автомобіля цих коштів було не достатньо, при сприянні Станично-Луганської райдержадміністрації, депутати районної ради додатково виділили 350 000 гривень з районного бюджету. І на загальну суму 850 000 гривень було придбано сучасний, оснащений за всіма стандартами, санітарний автомобіль «Сітроен Джампер».
Придбання даного автомобіля дозволить вирішити цілий ряд проблем з транспортування лежачих хворих та полегшить роботу медиків.
Адміністрація та медпрацівники Станично-Луганського РТМО щиро вдячні Луганській обласній державній адміністрації, депутатам Станично-Луганського районної ради за надану допомогу в придбанні санітарного автомобіля.