Прес-центр7 вересня 2018, 14:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Шановні нафтовики та газовики!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Це свято людей, які присвятили себе розбудові та розвитку паливно-енергетичного комплексу держави, забезпеченні енергетичної незалежності України.

Результатом вашої нелегкої роботи є тепло та затишок у домівках, стабільна робота підприємств та розвиток економіки. У складних умовах бойових дій, які вже п’ятий рік тривають в Луганський області, працівники газового господарства, ризикуючи власним життям, забезпечують відновлення пошкоджених газогонів. Спільними зусиллями ми змогли поновити газопостачання у більшість населених пунктів, розташованих у безпосередній близькості до лінії розмежування.

Дякую за вашу відданість своїй справі. Бажаю безперебійної та безаварійної роботи. Нехай тепло і затишок панують у ваших домівках.

Миру усім нам!

 

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                         Юрій ГАРБУЗ