Прес-центр31 грудня 2020, 08:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі Луганщини! Дорогі земляки!

Наближаються Новорічні свята, які завжди сповнені сподівань, мрій та планів на майбутнє.

Але у вирі різдвяного клопоту, ми обов’язково оцінюємо рік, що минає.

Для Луганщини він був сповнений боротьби, випробувань та наших спільних переживань. Та, водночас, це був і рік наших успіхів та перемог, упевненого поступу вперед до повернення миру на нашу землю.

Ми почали із розведення сил і засобів від лінії розмежування. Повернули родинам їх синів та батьків, і не зупинимось допоки останній військовополонений не повернеться додому. Побудували і відкрили сучасні контрольні пункти – у Золотому і Щасті. Ми відремонтували майже 200 км доріг - у шість разів більше, ніж за усі попередні роки разом! Зробили Луганщину енергонезалежною.

Відновлюємо роботу промислових гігантів та створюємо нові підприємства.

Ми разом пройшли випробування вогнем і мечем, загартувались та об’єднались навколо спільної мети – кращого майбутнього наших дітей. Я вдячний кожному, хто прийшов нам на допомогу! Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень!

Щирі люди - найбільша цінність України! Тож любіть одне одного, підтримуйте одне одного, вірте в наш успіх, і він обов’язково настане! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай Бог береже Луганщину та наші родини.

 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                            Сергій ГАЙДАЙ