Прес-центр23 серпня 2017, 15:08

Привітання голови Станично-Луганської районної державної адміністрації з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОГО РАЙОНУ!

Від щирого серця вітаємо вас з нашими найбільшими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!
Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби.
Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано борючись, українці віддають за неї свої життя в зоні АТО, саме тут, на лінії розмежування. Виборюючи волю для прийдешніх поколінь, з прапором піднімаються на бій. З ним святкують здобуті перемоги, з ним відходять у вічність…
Наразі, ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.
Пройшовши повне перезавантаження, переоцінку і переформатування свого життя, ми стали - практично новою формацією людей. Людей, адаптованих до будь-яких життєвих обставин.
Сміємо думати, що у Господа Бога щодо нас - великі плани. Тому що, судячи з подій останніх трьох років, не дивлячись на дуже складні ситуацію та обставини, в нашому районі накопичилася величезна кількість життєстійких, життєлюбних і життєрадісних людей.
Дорогі друзі! Бажаєм вам і вашим рідним МИРУ, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай наші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!
Слава Україні! Слава українському народу! Героям Слава !

Голова Станично-Луганської
районної державної адміністрації ЮРІЙ ЗОЛКІН