Прес-центр18 вересня 2017, 13:09

Про роботу Фонду соціального страхування України.

В результаті реорганізації Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності шляхом злиття, утворено Фонд соціального страхування України (далі - Фонд).

Починаючи з 1 серпня 2017 року, Фондом та його робочими органами в повній мірі забезпечується реалізація усіх завдань та функцій, визначених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Відповідно до п.5 Розділу VII Прикінцевих та перехідних положень Закону №1105 Фонд соціального страхування України та його робочі органи є правонаступниками у тому числі Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

Страхувальники Станично-Луганського району зобов'язані не пізніше 20 жовтня 2017 року надати звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП – звіт по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, за визначеною Фондом формою, до Станично-Луганського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області за адресою: смт. Станиця Луганська, вул. Горького 2 «б».

Звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП не подається у разі:

- відсутності у страхувальника зобов'язання перед Фондом по субрахунку 652 на початок кожного звітного кварталу та оборотів по субрахунку у звітному кварталі;

- наявності зобов'язання Фонду перед страхувальником на початок року та відсутності оборотів по субрахунку 652 у звітному кварталі;

 

Начальник відділу обліку страхувальників та контрольно-ревізійної роботи Бутко О.І.