Прес-центр11 вересня 2017, 15:09

ПРОГРАМА НАДАННЯ БІЗНЕС-ГРАНТІВ на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу

Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development /DFID) розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, що постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для початку нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.

Головна ціль програми: надання можливостей для відновлення/стабілізації джерела коштів для існування та досягнення довгострокових рішень для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання благодійної допомоги на початок нового та відновлення або розширення існуючого власного мікробізнесу.

Учасники програми: ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території

Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської

областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

Програма передбачає надання 600 бізнес-грантів у розмірі від 300 до 1000 доларів США, в залежності від індивідуальних потреб, на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу (гроші будуть спрямовані на банківський рахунок особи в українській валюті за курсом, актуальним на дату перерахування). Бізнес-гранти будуть надані учасникам проекту за умови успішного захисту власної бізнес-ідеї.

Критерії відбору учасників програми:

Життєздатність та реалістичність бізнес ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації.
Наявність досвіду ведення бізнесу у заявника.
Актуальність і збалансованість бюджету бізнес-ідеї.
Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім'ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.

Подати заявку можна за посиланням: ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада у справах Біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.

Телефони для довідок:

050 367 90 95 Гаряча лінія (працює по буднях з 9.30 до 17:00)
050 367 90 95 Олена
050 610 11 21 Геннадій
073 470 29 07 Антон