Прес-центр9 листопада 2017, 19:11

«Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) запрошує до навчання у США!

Організація Американські Ради з Міжнародної Освіти: ACTRA/ACCELS (American Councils), яка фінансується Департаментом США за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, протягом осіннього періоду 2017 року проводить набір школярів за програмою культурного обміну між Україною та Сполученими Штатами Америки «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) на 2018-2019 навчальний рік. Програма FLEX надає можливість українським старшокласникам навчатися в американській школі і жити в американській сімꞌї протягом одного навчального року.

22 жовтня 2017 року проводилось тестування з англійської мови (І та ІІ тур в один день) у м. Харків. У ньому прийняла участь Матвієнко Аліна, учениця 10 класу Петропавлівської спеціалізованої школи №2. Аліна успішно склала тестування та запрошена до участі у ІІІ турі, який відбудеться 11 листопада 2017 року! Попереду іспити: написання двох невеликих творів англійською мовою та стандартизований тест. Окрім того, з кожним учасником проводитиметься індивідуальна співбесіда англійською та рідною мовами, а також учасники братимуть участь у роботі груп, що складаються з 5 – 8 учнів.

Побажаємо Аліні успішної участі у ІІІ турі та стати фіналісткою заключного етапу програми FLEX! Висловлюємо щиру подяку її батькам та вчителю англійської мови Шаховській К.В.!