Прес-центр2 березня 2018, 09:03

Райдержадміністрація звертається з проханням до мешканців району сповіщати про ситуацію зі станом доріг

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території району та області снігопадами, хуртовинами, посиленням вітру, з метою оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій, рішенням районної комісії ТЕБ та НС керівникам територій було поставлено завдання доповідати про стан систем життєзабезпечення населених пунктів та забезпечення проїзду транспорту на автомобільних шляхах два рази на добу.

З 27 лютого райдержадміністрація, міськрайвідділ ГУ ДСНС України у Луганській області та Служба автомобільних доріг у Луганській області переведені на посилений режим роботи у зв’язку з погіршенням погодних умов, та постійно працюють над життєзабезпеченням населених пунктів та забезпечення проїзду транспорту на автомобільних шляхах.

На жаль не всі керівники територій відповідально відносяться до виконання своїх службових обов’язків і досі не доповіли про стан доріг та можливість проїзду до населених пунктів, тому деякі населенні пункти в загалі досі залишаються без автомобільного сполучення, що створює загрозу життю простих мешканців.

Райдержадміністрація звертається з проханням до мешканців району сповіщати про ситуацію зі станом доріг до райдержадміністрації за тел. 0647231289