Прес-центр8 червня 2021, 11:06

Розпочато Міжнародний дистанційний відбірковий фестиваль-конкурс козацької культури « Козацькі Барви»

Фестиваль триватиме до 25 червня в онлайн режимі на YouTube платформі заходу – kozatski barvi, а фінал відбудеться 9-10 жовтня м. Глухів (Сумська область).

Захід відбуватиметься у три етапи.

І етап (реєстрація) –збір анкет-заявок до участі в фестивалі-конкурсі встановленого зразку та надає до Оргкомітету- до 20 червня 2021 року.

ІІ етап (Фестиваль) – 20 червня – 25 червня 2021 року. Перегляд конкурсних робіт в онлайм режимі на YouTube канале фестивалю kozatski barvi .

ІІІ етап –25 червня 2021 року. Закриття фестивалю-конкурсу. Оголошення переможців фестивалю-конкурсу.

До участі у Фестивалі запрошуються: самодіяльні колективи (молодіжні фольклорно-етнографічні гурти, фольклорні колективи, ансамблі народної пісні та побутового танцю, ансамблі народної музики), незалежно від форми власності і відомчого підпорядкування; окремі виконавці; реконструктори українського традиційного одягу (поза конкурсом).

Для участі у Фестивалі учасники подають заявку в електронному вигляді згідно з додатком до 20 червня 2021 року, творчу характеристику колективу (виконавця), фото колективу у відповідних програмах виступу у костюмах та відеозапис конкурсного виступу, які надсилаються на поштову адресу kozakbarvi@ukr.net

Після того, як учасник отримує підтвердження на участь у конкурсі, до 20.06.21 потрібно перерахувати організаційний внесок та надіслати копію чеку Оргкомітету.

До участі у Фестивалі, тобто безпосередньо у конкурсній програмі, допускаються лише учасники, які сплатили організаційний внесок.

Заявки, оформлені з порушенням встановлених вимог на протязі п’яти робочих днів повертаються учаснику з відповідними обґрунтованими зауваженнями. Після усунення недоліків документи на участь у Фестивалі можуть бути подані повторно.

Вислані матеріали учасникам не повертаються.

До участі у програмі Фестивалю допускаються проєкти тривалістю не більше 10 хвилин.

З положення про Фестиваль можна ознайомитися за посиланням.