Прес-центр22 травня 2019, 13:05

Шановні мешканці Станиці Луганської, пам’ятайте, що Станиця, район, область, країна не закінчуються за парканом вашого подвір'я.

Восени минулого року наша активна молодь ГО “Золоті Левенята” провела акцію “Троянда пам'яті” по збору коштів для висадки троянд, на честь загиблих воїнів, які звільняли та боронили наш район. Під час акції було зібрано 7500 гривень, на які закупили саджанці троянд. А напередодні свята Дня захисника України, на центральній площі Станиці Луганській було висаджено 330 саджанців троянд! На допомогу до молоді приєднались народний депутат України Микола Кучер, голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін, голова районної ради Віктор Мягкий, працівники райдержадміністрації, райради, Ощадбанку, селищної ради, працівники районного відділку поліції, військовослужбовці Національної гвардії, військовослужбовці ЗСУ.

Але сумно, бо, на жаль, не всі мешканці Станиці поважають нашу молодь, поважають інших мешканців Станиці та її гостей, а головне не поважають пам’ять про загиблих героях, які ціною свого життя зробили так, щоб територія нашого району була вільна від окупантів, щоб у центрі Станиці діточки грались, гойдались та посміхались граючи на новому ігровому майданчику. Якийсь вандал вважає, що троянди висаджені молоддю на честь загиблих воїнів, краще виглядатимуть в його подвір'ї.

Шановні мешканці Станиці Луганської, пам’ятайте, що Станиця, район, область, країна не закінчуються за парканом вашого подвір’я. Вся інша територія теж ваш дім. І, як ми до них будемо ставитись, так наша Станиця, район, область, країна і будуть виглядати. А наші діти брати з нас приклад.