Прес-центр28 лютого 2018, 10:02

Шановні працівники районного Будинку культури!

   Від щирого серця прийміть вітання з 50 - річним ювілеєм районного Будинку культури!

Півстоліття тому в Станиці Луганській, де живуть працьовиті люди відчинив свої двері цей заклад. За ці роки багато чого змінилося, але дещо залишилося незмінним - це любов до нашої пісні та рідної мови. Впевнені, що це почуття передаватиметься з покоління в покоління. За 50 років районний Будинок культури був свідком як хороших та цікавих подій так і пройшов горнило активних бойових дій. Багато художніх самодіяльних колективів з усіх куточків України побували в нашому районі, і завжди гостинні працівники районного Будинку культури вітали їх. Багато хто з мешканців району пройшов тут школу творчості. І вже сьогодні сюди приходять їх діти, онуки та правнуки.

Всі люди, які працюють та працювали на протязі всього історичного шляху районного Будинку культури, внесли неоціненний внесок у становлення своєї установи. Віддаючи улюбленій справі всі сили, талант, творчу енергію, вони змогли домогтися того, що місце їх роботи стало воістину Храмом Культури. А поодинці такого результату не досягти.

Шановні друзі!

Нехай наш районний Будинок культури ще сотні років збирає в своїх стінах якнайбільше прихильників та шанувальників мистецтва. Нехай ваше натхнення не згасає, вміння примножуються, а успіх ніколи не залишає. МИРУ, здоров’я, вдачі!

 

Голова райдержадміністрації Юрій ЗОЛКІН

Голова районної ради Віктор МЯГКИЙ