Прес-центр6 грудня 2018, 12:12

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України, військовозобов’язані, бійці добровольчих батальйонів!

Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.
В країні запрацював воєнний стан: перші бригади завершують бойове злагодження.
На наших військових покладена відповідальна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила і міць Української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята та побажання нашим славним воїнам швидкого повернення до своїх родин з Перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в щасливе майбуття. Успіхів на ниві служіння українському народу!
Відзначаючи це свято, ми висловлюємо глибоку пошану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні проведення ООС, зокрема, на передовій, в Станично-Луганському районі, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!
З повагою

Голова райдержадміністрації Юрій ЗОЛКІН

Голова районної ради Віктор МЯГКИЙ