Прес-центр8 грудня 2017, 16:12

Шостого грудня у КЗ “Станично-Луганський Районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів” відбулося “Свято здоров’я”, присвячене міжнародному Дню людини з особливими потребами

 Під час проведення Свята, діти ознайомилися з правилами здорового способу життя, дізналися про особливості харчування, режиму дня, засобах гігієни та способах подолання хвороби,- про все те, що допомагає нам зберегти здоров’я. Діти з особливими потребами мали можливість позмагатися у спортивній естафеті, показати свої таланти у виступах. Виставка дитячих робіт порадувала своєю різноманітністю як батьків, так і гостей.

Свято відвідали директор Луганського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів Чибрисова Н.В. та співробітники фонду, заступник голови по соціальній роботі Станично-Луганської райдержадміністрації Гриценко Ю.В., заступник начальника Станично-Луганського УСЗН Резниченко Ю.В. та капелан Християнської церкви Олександра Андріяшина. Усі гості завітали з подарунками, чим дуже порадували дітей. Свято закінчилося пригощанням дітей солодощами та фруктами.

Співробітники Центру висловлюють велику подяку товариству “Агротон” та керівництву Луганського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів за подароване обладнання, а керівництву та підприємцям району за гостинці для дітей.