Прес-центр22 cічня 2019, 15:01

Святковий концерт до Дня Соборності України

Україна... Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою. Нехай любов до своєї вітчизни, до рідного краю згуртує всіх нас для здійснення високої мети-процвітання Соборної Незалежної України. В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт злуки всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День соборності України.
До цієї значної події у Станиці Луганській проведено низку районних заходів, один з яких святковий концерт, на якому з привітальним словом звернулись голова райдержадміністрації Юрій Золкін, голова районної ради Віктор Мягкий та офіцер групи ЦВС майор Іван Щегловітов. В святковій програмі прийняли участь юні солістки Вікторія Мироненко, Дар'я Суліженко, Світлана Баранцова, ансамбль «Чарівнички» та Наталія Сінько.
По закінченню концерту пройшов патріотичний флешмоб на центральній площі селища. Учасники, тримаючи державні прапори, утворили "живий ланцюг" у формі карти України.