Прес-центр19 березня 2018, 15:03

Управління соціального захисту населення продовжує проводити інвентаризацію архіву паперових справ осіб, які мають право на пільги

В наслідок руйнівних обстрілів Станиці Луганської з боку російсько-терористичних військ архів паперових справ пільговиків було майже повністю знищено. До відновлення архіву залучались селищні та сільські ради, які формували на територіях особові справи та надавали їх до управління. Також самі пільговики поновлювали особові справи, надаючи необхідні документи до управління соціального захисту населення. В той же час, досі значна кількість архівних паперових особових справ відсутня. В основному це стосується пільговиків Станично-Луганської селищної ради та Валуйської сільської ради.

Управління соціального захисту населення просить голів селищних та сільських рад активізувати роботу по відновленню архівних паперових справ пільговиків. Провести інформаційні заходи серед населення, залучивши до цієї роботи депутатів селищних та сільських рад, громадських активістів.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами управління соціального захисту населення (06472)31345, (06472)031348, 066 809 01 04.