Прес-центр26 грудня 2017, 16:12

Урочистості з нагоди 25-річчя Відокремленого підрозділу «Станично-Луганський департамент» і 40-річчя Петрівської виробничої дільниці Комунального підприємства «Попаснянський районний водоконал»

26 грудня 2017 року в Станиці Луганській відбулися урочистості з нагоди 25-річчя Відокремленого підрозділу «Станично-Луганський департамент» і 40-річчя Петрівської виробничої дільниці Комунального підприємства «Попаснянський районний водоконал». Привітали всіх присутніх зі святом та нагородили грамотами перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Ісаєв, голова районної ради Віктор Мягкий та головний інженер комунального підприємства Попаснянський районний водоканал Сергій Олексієв. Також приєдналися до привітання та нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками заступник голови селищної ради Володимир Макєєв, начальник Відокремленного підрозділу «Станично-Луганський департамент Комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» Олександр Будаєв та голова Нижньотеплівської сільської ради Наталія Ушакова.
На святі лунали музичні привітання від ансамблю «Мелодіка» та солістів Кіндрашівського БК. Справжнім подарунком для присутніх став виступ Андрія Тітова, автора-виконавця та працівника ВП «Станично-Луганський департамент».