Прес-центр16 грудня 2017, 21:12

В залі засідань райдержадміністрації відбулась чергова спільна зустріч - нарада по захисту, з міжнародними неурядовими організаціями, благодійними фондами, громадськими організаціями

15 грудня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулась чергова спільна зустріч - нарада по захисту, з міжнародними неурядовими організаціями, благодійними фондами, громадськими організаціями, які здійснюють свою діяльність на території Станично-Луганського району. В котрий раз ініціатором зустрічі стала Агенція ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та Станично-Луганська райдержадміністрація. Нараду провела спеціаліст з правових питань польового офісу Агентства ООН зі справ біженців у м. Сєвєродонецьку — Олександра Литвиненко.

Під час наради, голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін, висловив подяку всім хто на протязі трьох років допомагав мешканцям району впоратися з жахами війни та їх наслідками, а райдержадміністрації вирішувати гуманітарні питання. Також, Юрій Золкін, окреслив коло питань, які залишаються досі актуальними та потребують вирішення за допомогою міжнародних неурядових організацій, благодійних фондів, громадських організацій.

Далі присутні представники міжнародних неурядових організацій, благодійних фондів, громадських організацій розповіли про проведену роботу за останні декілька місяців та про плани на 2018 рік. Порадившись, вирішили і на далі продовжувати спільну координацію дій, створити спільний реєстр бенефіціарів, що на далі надасть можливість більш ефективно використовувати допомогу та визначили напрямки спільної діяльності.

З заключним словом виступив голова польового офісу Агентства ООН у справах біженців у м. Сєверодонецьку - Іван Салеєв. Він висловив подяку всім присутнім за співпрацю і бажання надалі співпрацювати, а особисто голові Станично-Луганської райдержадміністрації Юрію Золкіну подякував за розуміння важливості співпраці органів влади та неурядових організацій.