Прес-центр17 червня 2021, 16:06

Велике будівництво на Луганщині: На відрізку дороги від Євсуга до Мілового тривають масштабні роботи

На Луганщині продовжуються ремонтні роботи на дорозі Н-26 «Чугуїв – Мілове» у рамках Національного проєкту «Велике будівництво».

Дорожники планують повністю оновити всю дорогу Н-26 «Чугуїв – Мілове». Наразі тривають активні роботи за маршрутом «Євсуг – Мілове», загальна протяжність 70 кілометрів.

Роботи проводяться на двох ділянках: км 230+000 – км 265 + 000 (від Євсуга до Біловодська) та км 265+000 – км 300 + 885 (від Біловодська до Мілового).

Одночасно приводиться упорядковуються узбіччя. Буде розчищена придорожня смуга від чагарників та дрібнолісся. Останній етап – облаштування автобусних зупинок; встановлення напрямних стовпчиків; укріплення узбіччя; встановлення дорожніх знаків; нанесення дорожньої розмітки.

Генпідрядник – ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Контроль за ходом будівництва, відбувається як з боку Служби автомобільних доріг у Луганській області, так і збоку незалежних експертів (ТОВ «Ежіс Україна» (Франція)».

На ділянці від Євсуга до Біловодська вже закінчено роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття. Тривають роботи з облаштування з’їздів; укріплення узбіччя; встановлення бар’єрного огородження; встановлення автобусних зупинок; тощо. Ведеться підготовка до укладання верхнього шару асфальтобетону.

На ділянці від Біловодська до Мілового вже відфрезеровано 26 км полотна. Окрім того, проведено укладання посиленої основи на 24 км. Укладається нижній вирівнючий шар, вже укладено 22 км. У найближчий час продовжаться роботи з облаштування примикань, з’їздів. Незабаром розпочнеться укладка верхнього шару асфальтобетону.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Луганській області.