Прес-центр27 червня 2019, 14:06

Відбірні регіональні змагання VII Всеукраїнської спартакіади “Сила духу”

Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (далі – Станично-Луганське відділення) повідомляє:

20 червня 2019 року у м. Кремінна на базі Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» пройшли відбірні регіональні змагання VII Всеукраїнської спартакіади “Сила духу”. Організатором заходу виступило управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – управління). Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» - це відкритий спортивний захід, який проводиться щорічно з метою створення умов для повернення потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва (далі – потерпілі на виробництві), до активної участі у житті, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Змагання у таких видах спорту як армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи були дуже запеклими.

У складі команди Станично-Луганського відділення управління змагались потерпілі на виробництві Станично-Луганського, Новоайдарського районів та міста Щастя.

Учасник змагань Борбот О. посів друге місце у змаганнях з гирьового спорту, Чуприна С. - третє місце у змаганнях з дартсу серед чоловіків, Шеховцова А. - третє місце у змаганнях з дартсу серед жінок.

Дякуємо переможцям змагань за їх силу духу, віру у себе та ентузіазм.