Прес-центр19 березня 2018, 15:03

Викладачі та учні музичної школи естетичного виховання прийняли участь у конкурсі виконавчої майстерності «Мистецтво і діти»

17 березня 2018 року викладачі та учні Комунального позашкільного навчального закладу музична школа естетичного виховання Станично – Луганського району прийняли участь у конкурсі виконавчої майстерності «Мистецтво і діти», який проходив у великій залі Сєверодонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.С. Прокоф’єва.

У номінації камерних ансамблів та оркестрів серед викладачів шкіл естетичного виховання, наш ансамбль народних інструментів, під керівництвом Дутової Олени Анатоліївні зайняв III місце. З великим задоволенням ми слухали педагогічні колективи з м. Сєвєродонецька, м. Рубіжного, м. Кремінне, м. Щастя, Сватова, м. культуру музичного виконання, ансамблеву складеність, цікавість вибраного репертуару та професійну подачу звуку. Багато емоцій наші викладачі отримали від виступу на сцені, від звучання роялю, від спілкування з колегами – музикантами. Склад учасників ансамблю народних інструментів – Норов О.В. (баян), Дутова О.А. (домра), Воротинцев Д.В. (гітара), Кулябова І.А. (фортепіано), Фірюлін Я. (ударні).

Також у цій день проходила обласна музично – теоретична олімпіада серед учнів музичних шкіл і шкіл мистецтв. Дві наші зіроньки Стульнєва Катерина і Стульнєва Марія прийняли участь у номінації музична література у старшої вікової категорії. Дівчатка писали складання на музичну тематику, музичну вікторину та проходили тестування. У їх обличчі, наша музична школа, була достойно представлена на цій олімпіаді і дівчата приймали вперше участь на цьому рівні. Ми бажаємо подальшої перемоги і духовного розвитку Катерині і Марії.