Прес-центр14 березня 2021, 14:03

Вірю в нашу перемогу!, - Сергій Гайдай вручив нагороди добровольцям з Луганщини

Луганщина вшановує героїв, які сім років тому першими стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України, і зупинили ворожий наступ.

Понад 200 добровольців, ветеранів та учасників АТО/ООС, взяли участь у вже традиційному патріотичному автопробігу. Його маршрут охопив усі знакові місця, пов’язані із пам’яттю захисників України, що віддали життя за незалежність нашої держави тут, на Луганщині.

Автопробіг стартував від пам’ятного знаку Добровольцям у м. Лисичанську та завершився у м. Щастя, де відбувся святковий захід.

Очільник Луганської області Сергій Гайдай долучився до урочистостей та вручив героям-землякам державні та обласні нагороди.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено Сергія Копилова, Сергія Ткаченка та Олександра Голубєва, знаком пошани «Захиснику Луганщини» - Сергія Скоробагатька. Почесними грамотами та Листами подяки разом із добровольцями відзначені волонтери, які допомагали людям під час масштабних пожеж на Луганщині.

«У важкий для країни час, коли армія не в змозі була протидіяти потужній збройній агресії, завдяки вашій мужності вдалося не пустити ворога до інших областей. А згодом – врятувати жителів та інфраструктуру десятків міст та сіл Луганщини і Донеччини, повернувши їм мирне життя. Вірю в нашу перемогу! Як над зовнішнім ворогом, так і над внутрішніми ворогами!» - звернувся до учасників заходу Сергій Гайдай.