Прес-центр1 листопада 2017, 10:11

З 19 по 27 жовтня 2017 року в рамках творчого обміну працівниками культури Львівської та Луганської областей «Змінимо країну разом» до Львівської області відправилась хормейстер КЗ «Станично-Луганський районний будинок культури», Олена Борщовська.

З 19 по 27 жовтня 2017 року в рамках творчого обміну працівниками культури Львівської та Луганської областей «Змінимо країну разом» до Львівської області відправилась хормейстер КЗ «Станично-Луганський районний будинок культури», солістка та керівник народного ансамблю «Слов'янський луг» Борщовська Олена Василівна. За час перебування на Львівщині Олена Василівна відвідала Львівський обласний центр народної творчості, Львівське музичне училище, Католицький університет м. Львів, познайомилась з історією цього старовинного міста й насолодилася декількома екскурсіями. Решту часу Олена Василівна провела в місті Жидачів та смт. Журавно Жидачівського району, де керівництво району спланувало цікаву програму для перебування спеціаліста з Луганщини: Народний музей м. Жидачів; Історико-меморіальний музей Степана Бандери; с. Старий Угринів Івано-Франківської обл.; греко-католицький храм Успіння Пресвятої Богородиці у с. Лісний Хлібичин Івано-Франківської області.

Дуже результативними були зустрічі з колегами. Обмінювалася досвідом, репертуарами, відвідавши майстер-клас з хору у Народному Домі смт. Журавно, круглий стіл та майстер-клас для працівників культури у м. Жидачів та майстер-клас у школі мистецтв м. Жидачів. Прийняла участь у проведенні Святі спорту та туризму.

Перебуванням на Львівській землі наша землячка залишилася дуже задоволеною, знайшовши нових друзів, які запрошують її до себе у гості.