Прес-центр2 травня 2019, 08:05

З 1 березня 2019 року зросли щомісячні виплати потерпілим на виробництві

Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області інформує:

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2019 року № 160 «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого» затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого, з 01 березня 2019 року у розмірі 1,05.

З 1 березня 2019 року Станично-Луганським відділенням управління здійснено перерахунок щомісячних страхових виплат 762 потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, а також членам їх сімей.

Збільшення розміру щомісячної страхової виплати в середньому по Станично-Луганському відділенню управління складає 116 грн.

В цілому, загальна сума витрат на щомісячні страхові виплати внаслідок проведеного перерахунку по Станично-Луганському відділенню управління збільшилась на 87,75тис. грн.